Oogzorg voor de deur

Het kan soms lastig kan zijn om naar een opticien te gaan, vooral als u beperkt bent in mobiliteit of als u een drukke levensstijl hebt. Daarom bieden wij de beste optometrische oogzorg aan huis. 


Willemsen optiek | Contactlenzen | Optiek Wageningen

Soorten contactlenzen

Zachte lenzen

Daglenzen, tweewekelijkse en maandlenzen zijn populaire zachte lensopties met unieke voordelen. Daglenzen bieden gemak en hygiëne, omdat ze elke dag worden vervangen. Tweewekelijkse lenzen combineren comfort en minder afval. Maandlenzen zijn kostenefficiënt en ideaal voor regelmatig gebruik. Ontdek het gemak en comfort van deze lenzen bij Willemsen Optiek en Optometrie.

Harde lenzen

Harde lenzen, ook wel vormstabiele of vormvaste lenzen genoemd, bieden uitstekende voordelen en comfort. Dankzij hun duurzaamheid en goede zuurstofdoorlaatbaarheid bieden ze helder en scherp zicht. Harde lenzen zijn ideaal voor mensen met complexere oogsterktes en kunnen langdurig comfortabel gedragen worden. Ontdek het beste zicht met harde lenzen bij Willemsen Optiek en Optometrie.

Nachtlenzen

Nachtlenzen, ook wel Ortho-K lenzen genoemd, bieden revolutionaire voordelen en comfort. Deze lenzen corrigeren het zicht terwijl u slaapt, zodat u overdag scherp kunt zien zonder lenzen of bril. Ideaal voor bijziendheid, nachtlenzen bieden helder zicht zonder gedoe, perfect voor actieve levensstijlen. Ervaar het gemak van nachtlenzen bij Willemsen Optiek en Optometrie.

*Voor het dragen van nachtlenzen moet u aan een aantal restricties voldoen, vraag naar de voorwaarden

Maak gemakkelijk een afspraak

Bij Willemsen Optiek en Optometrie bent u aan het juiste adres voor een oogmeting en passend briladvies aan huis. Met professionele apparatuur en expertise gecombineerd met persoonlijke service, leveren we nauwkeurige metingen en op maat gemaakte brillen. Geniet van het gemak van onze diensten zonder concessies te doen aan kwaliteit en zorg.